Isolatiewerken Den Bosch

Zoekt u aluminium beplating?

U kunt rekenen op Weijs Isolatiewerken in Den Bosch, of u ons nu wilt inschakelen voor akoestische isolatie of het thermisch isoleren van leidingen met behulp van aluminium beplating. Wij richten ons al bijna 20 jaar op alle vormen van thermisch en akoestisch isoleren. Onze specialiteit is ketel-, leiding- en kanaalbeplating. We maken al deze onderdelen zelf in onze werkplaats met CNC gestuurde machines. Daarna monteren we op verzoek alles bij u in Den Bosch. Hierdoor kunnen we snel leveren en installeren. Onze ervaring en kennis blijkt verder uit het feit dat vrijwel al onze vakmensen VCA-gecertificeerd zijn en we tevens ook een erkend leerbedrijf voor isolatiewerken zijn.

Uw isolatiewerken in Den Bosch

Wanneer het gaat om isolatiewerken of akoestisch isoleren in de industrie of utiliteitsbouw, dan bent u bij ons in Den Bosch aan het juiste adres. U vindt bij ons onder meer plaatwerk van rvs, plastisol en gegalvaniseerd staal. Wij zijn bijzonder bedreven in het maken van aluminium beplating. Hiervoor gebruiken we tekeningen of door ons opgenomen maten. Een medewerker van ons kan hiervoor bij u langskomen. We leveren plaatwerk voor de akoestische of thermische isolatie van kanalen, leidingen en cv-ketels. Ook met geluidsisolatie en isolatiewerken in Den Bosch kunnen wij u helpen. Wat mogen wij in Den Bosch voor u doen?

Uw wensen staan bij ons voorop

Wij hanteren een transparante en heldere werkwijze voor onze isolatiewerken, waarmee we langdurige relaties hopen op te bouwen met klanten en toeleveranciers. Kiest u ons voor uw isolatiewerken in Den Bosch, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Daarbij zetten we u wensen voorop. Dat doen we door vooraf met u in gesprek te gaan over wat u graag wilt, zodat we optimaal aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Wij luisteren écht naar u. Bij ons in Den Bosch:

  • Betaalt u altijd een eerlijke prijs voor uw isolatiewerken
  • Vindt u duurzame oplossingen waar u jarenlang plezier van heeft
  • Wordt gemonteerd door ervaren mensen, die VCA-gecertificeerd zijn
  • Bent u verzekerd van een snelle levering, aangezien we alles zelf produceren
  • Kunnen we op verzoek volgens de CINI norm (of een andere) werken

Isolatiewerken Eindhoven

Bel ons gerust: 077 – 463 8210

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van ons bedrijf op het vlak van isolatiewerken of aluminium beplating? Heeft u genoeg van het lawaai dat de machines in uw fabriek in Den Bosch produceren? Of wilt u ongelukken als gevolg van gloeiendhete leidingen voorkomen? Kies dan voor onze oplossingen op het gebied van akoestisch en thermisch isoleren. Onze vakmensen vertellen graag wat volgens hen een geschikte isolatiemethode is voor uw specifieke situatie. Belt u hiervoor naar 077 – 463 8210 of stuurt u ons een e-mail via info@weijsisolatie.nl. We hopen van u te mogen horen. Kiest u ons voor aluminium beplating, thermische isolatie, akoestische isolatie of andere isolatiewerken in Den Bosch?